Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ymmärrä porttien vaarallisuus niin selviät ongelmitta porttien toisella puolella.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 ~ Bianca di Carlos ~

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vildra

Vildra

Viestien lukumäärä : 277
Location : Tampereen lähellä, MAALLA!
Registration date : 26.06.2009

~ Bianca di Carlos ~ Empty
ViestiAihe: ~ Bianca di Carlos ~   ~ Bianca di Carlos ~ Icon_minitimeLa Syys 12, 2009 4:42 pm

Nimi Bianca di Carlos

Lempinimet Blanca

Laji Ihminen

Sukupuoli Tyttö, nainen

Seksuaalisuus Hetero

Ikä 17, näyttää n. 15 vuotiaalta.

Siviilisääty Seurustelee

Ammatti Taskuvaras

Asema Hyvis/Pahis

Luonne Biancalla on hyvätahtoinen luonne, hän auttaa mielellään muita, eikä tappele juuri koskaan. Tyttö on todella näppärä sormistaan. Bianca suuttuu helposti, ja silloin on vastapuoli pahassa pulassa. Jos Bianca suuttuu, pääsee melkein itse pirun veroinen voima vapaalle. Bianca on ihastuttava tyttö, mutta jos tyttö suuttuu, luonne muuttuu. Tytöllä on siis kaksi luonnetta, kaksi ulkonäköä. Kaksi ihmistä..tavallaan. Biancan iloinen puoli on hyvis. Biancan toinen luonne on vihainen, agressiivinen, tappelunhaluinen, asema pahis ja kaikkea sinne päin. Vihaista puolta kutsutaan Blancaksi Biancan sijaan. Bianca pystyy hallitsemaan toista puoltaan alkuvaiheissa, mutta jos Blancaa suututtaa liikaa, hallinta katoaa. Ainut, joka voi rauhoitella Blancaa oikealla tavalla, on Luke, Biancan poikaystävä. Bianca luulee, että kaksoisluonne johtuu lapsuuden maahishyökkäyksestä.

Ulkonäkö ja pukeutuminen Biancan hyvän puolen iho on kalpea. Biancalla on alaselkään ulottuvat pitkät oranssit hiukset, jotka saa muutamalla kauniilla sulalla kiinni ylös sekä taivaansiniset silmät. Biancalla on paksua kangasta oleva mekko Sen kaulus on kalteva, ja helma yltää hiukan yli polvien. Oikealla puolella tytön kasvoja menee arpi. Se on tullut lohikäärmeen kynnestä, mikä viilsi kasvojen poikki. Hyvätahtoisella luonteella arpi näyttää siltä, että se on parantunut täysin, mutta kun ilkeä puoli on ilmoilla, arpi on verinen, ja näyttää ihan uunituoreelta, uudelta. Blancan - pahan puolen - hiukset ovat mustat, vähän pidemmät ja silmät mustat. Blancan mekko on mustavalkoinen. Pahan puolen iho on myös ruskettuneempi. Tytön selässä on pitkä verinen arpi, mikä kirpelee ja on tullut kaksintaistelusta Lukea vastaan.
Kun Bianca muuttuu, hiukset yhtäkkiä kasvavat, muuttavat väriä, iho ruskistuu, silmien väri muuttuu silmänräpäyksessä. Mekko venähtää ja muuttaa väriä. Ja toisin päin.

Menneisyys Pienenä, alle vuoden vanhana maahiset tunkeutuivat Biancan taloon. Tyttö piilotettiin suureen mahonkiseen vaatekaappiin. Sen ovi jäi raolleen ja siitä raosta vauva näki, kuinka maahiset kysyivät lujaan ääneen: "Missä tyttö on?" Urhea isä ei kertonut mitään, ja niin maahiset katkaisivat miehen kaulan. Ne säästivät äidin teurastukselta, ja hän tuli hakemaan tyttöä. Sen Bianca muistaa, kuinka hänen isänsä makasi lattialla, pää vierinyt sängynjalkaa vasten.
Neljä vuotta myöhemmin Bianca, joka on harjoitellut ahkerasti, lähtee kotoaan. Hänen äitinsä oli tapettu. Tyttö lähti opettelemaan taitoja ympäri ämpäri kaikkialle. Tyttö päätyi leirille, jolla opetettiin ilmataitoja. Bianalla meni aikaa, ennen kuin tyttö oppi tehdä tuulen, sitten hän lähti taas liikkeelle. Hän oli paleltua kuoliaaksi, ja pysähtyi talon eteen, jonka ikkunasta näkyi tulen leimu. Silloin Blanca oli valloillaan, sillä Bianca oli suuttunut kylmyyteen. Kävi ilmi, että mökin asukki oli maantaitaja. Vanha mies opetti Biancalle juurivoimia, mikä kävi nopeasti. Mies sanoi, että Biancan elementti oli selvästi maa. Mies lähetti tytön matkaan uuden taidon turvin. Tyttö oli monta vuotta ilman vakituista asuinpaikkaa, asunut juuripedillä. Sitten vihainen Blanca saapui uuteen oppipaikkaan. Hän oppi kuinka engittää veden alla eräältä kulkijalta lammen rannassa. Silloin Bianca oli jo 13 vuotias. Samaan aikaan paikalle sattui eräs poika, ehkä muutaman vuoden vanhempi. Pojan nimi oli Luke. He jatkoivat matkaamista lammelta samaa matkaa.
He päätyivät luolan suulle ja päättivät leiriytyä siihen paikkaan. Mutta he eivät tienneet mikä asui luolassa. He heräsivät keskellä yötä hirvittävään meteliin ja kun he nostivat päitään, edessään seisoi suuri punainen lohikäärme kita ammollaan tuijottaen nuoria. Ensin he olivat tappeluvalmiudessa, mutta hetken jälkeen he olivat niin pahasti alakynnessä, että pakenivat. Lohikäärme ehti raapaista Blancan kasvoja ennen kuin tyttö ehti väistää. He juoksivat ja majoittuivat puiden suojiin juurimajaan. He jatkoivat matkaa aamulla, ja saapuivat laaksoon. Siellä oli eräs eukko, joka opetti nuorille muutamassa päivässä poppaskonsteilla tulen tekemisen. Tämän taidon ansiosta paha-Bianca kestää todella kylmää. Viikon laaksossa majailtuaan kaksikko jatkoi taas kerran matkaa ja saapuivat pitkän ajan päästä kylään orpokodin ympärillä. He aloittivat seurustelun vuosi sitten.

Aseet ja voimat Biancalla on yksi pitkä, n. 70 cm pitkä kahden käden miekka, joka on todella kevyt, vaikka näyttää hirveän painavalta.Vaikka Bianca osaa käytellä miekkaansa todella hyvin, jousiampuminen sujuu paremmin. Biancalla on taiottu jousipyssy, joka hohtaa himmeästi mustaa valoa, ja se katoaa aina, kun tyttö ei tarvitse sitä. Kun sitä tarvitsee, se ilmestyy selkään. Biancan nuolet eivät hupene loppuun, vaan aina kun viini tyhjenee, siihen ilmestyy 15 nuolta. Nuolen päät hohtavat mustaa himmeää valoa myös. Ne ovat todella tehokkaita, ja Bianca on tarkka ampuja.
Menneisyydessään kun Bianca kierteli ja opetteli taikoja, hän oppi erilaisia asioita. Hän osaa kasvattaa juuria ja sitoa niillä jotain kiinni maahaan, tai tehdä niistä koreja. Hän osaa tehdä tuulen, hengittää veden alla ja luoda tulipallon sormien napsautuksella. Bianca haluaa oppia kehittämään taitojaan.

Perhe
Isä - "Name not found"
Äiti - Aryasand di Carlos


Muuta Bianca osaa kaunopuheisuutta, ja juttelee itsensä ulos hankalista tilanteista. Blanca, paha puoli, tuntee harvoin kylmää.

Pelaaja Vildra ^^


~ Bianca di Carlos ~ Eragontheswordofarya.th Miekka <33 Hihihihihihihihi... Kuvia... ~ Bianca di Carlos ~ Legolasbow6.th Juosipyssyn toinen pää Kuvia... ~ Bianca di Carlos ~ Legolasbow14.th Ja sitten se toinen pää.

~ Bianca di Carlos ~ Legolas5.th Viini <33 Hihihihihihihihi... Kuvia... ~ Bianca di Carlos ~ Promo15.th Mekko ja hiukset Kuvia... ~ Bianca di Carlos ~ Tan14.th Hiustyyli ja kaulus.

~ Bianca di Carlos ~ Vogue1.th Ja mun oma suosikki, Biancan ilkeä puoli. <33
Takaisin alkuun Siirry alas
 
~ Bianca di Carlos ~
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmot :: Naiset-
Siirry: