Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ymmärrä porttien vaarallisuus niin selviät ongelmitta porttien toisella puolella.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

 

 Odottamattomia ongelmia [Freeh]

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Jillie
Pikkuapuri
Pikkuapuri
Jillie

Viestien lukumäärä : 487
Location : ???
Registration date : 19.12.2007

Odottamattomia ongelmia [Freeh] Empty
ViestiAihe: Odottamattomia ongelmia [Freeh]   Odottamattomia ongelmia [Freeh] Icon_minitimeSu Elo 17, 2008 10:23 pm

Pienen tytön askeleet kuuluivat hiljaa katua pitkin, kun tuo lähestyi vanhaa majataloa, jonka kunto näytti ulkoisesti aika huonolta, mutta tyttö tiesi sen sisäisesti olevan hyvässä kunnossa vielä. Aurinko oli jo kuolemankin mailla ruvennut laskemaan, joten ongelmia ei vaikuttanut olevan. Tyttö oli hyvin pirteällä tuulella ja hyräili erittäin pirteää sävelmää kävellessään.

Hyvin pian tyttö astui majataloon sisälle ja katseli ympärilleen hienossa paikassa, joka ulkokuoresta huolimatta vaikutti sellaiselta, jossa kävisi enemmän väkeä, kuin missään muualla kuoleman kylän alueella. Tyttö asteli peremmälle ja katsoi majatalon isäntää, hymyillen pirullisesti.
"Iltaa Miharu neiti." Majatalon isäntä sanoi tarkkaillen tyttöä, jonka kanssa ei niin hyvin ollut väleissä, kuin olisi voinut tervehdyksestä luulla.
"Iltaa Konye." Miharuksi kutsuttu tyttö vastasi pirteällä äänellä ja hymyili vinosti. Muutama demonikin kiinnitti huomiota ilkeilevään tyttöön, jonka pirteys tuntui rakennuksessa liiankin voimakkaasti.

Miharu katseli ympärilleen ja luotti voimiinsa, joten päätteli pärjäävänsä, jos yhteen ottoja tulisi majatalossa. Miharun huulilla kaarehti ilkeilevä hymy ja tytön käsi pysyi parin lumotun tikarin lähellä, sillä hän ei aikonut joustaan tuolla käyttää. Miharu luotti vielä toistaiseksi itseensä liian hyvin, mutta hän oli kohtaamassa omatuntoonsa kolauksen, joka kävi vaaralliseksi hänelle. Tyttö ei kuitenkaan sitä vielä tiennyt. Miharu ei aavistanut nimittäin, että demoneilla olisi suunitelma pahan ja hyvän puolella olevan tytön pään menoksi.

_________________
"Meistä kaikista tulee varjoja aikanaan"

Odottamattomia ongelmia [Freeh] Plushie_axel
Odottamattomia ongelmia [Freeh] Pocketpet_pichu
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deathflower.forumotion.com
Vildra

Vildra

Viestien lukumäärä : 277
Location : Tampereen lähellä, MAALLA!
Registration date : 26.06.2009

Odottamattomia ongelmia [Freeh] Empty
ViestiAihe: Vs: Odottamattomia ongelmia [Freeh]   Odottamattomia ongelmia [Freeh] Icon_minitimeLa Syys 12, 2009 6:30 pm

// Hihii, heti uutta hahmoa testaamaan. : ) //

Bianca di Carlos

Bianca istui nurkkapöydässä ja katseli kuinka nuori tyttö asteli sisään. Jokin nuoren tytön olemuksessa sai Biancan hermostumaan, mutta tyttö piti päänsä kylmänä ja pidätteli ilkeää puoltaan. Tyttö oli korkeintaan 10 vuotias. Biancan pöydässä oli kynttilä, mutta se ei palanut, sillä Bianca ei halunnut herättää huomiota. Huonolla onnella demonit olisivat ruvenneet kiusaamaan Biancaa arvestaan, kuten ennen, ja silloin Blancaksi kutsuttu puoli pääsisi valloilleen. Ja sitten ei olisi kenelläkään enää mukavaa. Blanca oli juuri se henkilö, jota suurimmat vastaantulijat kirosivat tapaamisen jälkeen. Bianca kosketti kasvojensa arpea, ja sitä kirveli. Siitä oli monta vuotta, mutta silti se oli kipeä silloin tällöin. Bianca arveli, että kipu johtui siitä, että Blancan vallassa arpi oli verinen, ja se oli arka silloin.

Bianca seurasi nuorta tyttöä katseellaan ja varmisti, että oranssit hiukset olivat ylhäällä muutamalla sulalla. Tytöllä oli kaapu päällään ja huppu päässä, joten salaperäisyys oli suurempi. Hupun alta ei tytön silmiä näkynyt kunnolla, ja niille lankesi varjo. Majatalon isäntä katsoi kauhuissaan demoneita, kun ne nousivat pystyyn ja virnistelivät Mirahu-tytölle. Bianca katsoi niitä ja ymmärsi että nyt on paha kyseessä. Demonit astelivat Mirahua kohti, mutta hajaantuivat aivan tytön naaman edessä. Ne asettuivat jotkut vasemmalle ja jotkut oikealle puolelle. Jotkut olivat takana ja muutama, kaksi edessä. Ne kaikki tarkkailivat nuorta tyttöä sivusilmillään.

Bianca tunsi kuinka arpe naamassa poltti. Di Carlos kosketti sitä kädellään ja kun katsoi sormiaan, ne olivat hiukan punaiset. Verta... Bianca ei tiedä, mikä sai hänet raivostumaan, mutta niin kumminkin kävi. Ehkä se oli demonien käyttäytyminen, ehkä tytön omahyväinen ilme. Mutta jäkatapauksessa, huppu suhahti pois Biancan päästä, ja hiukset vapautuivat. Kauniit koristesulat leijailivat alas ja tyttö nappasi ne ja asetteli selkäänsä. Ne katosivat näkyvistä. Biancan jalat pakotettiin suoriksi, joten tyttö joutui nousemaan, kun hiukset ja mekko pidentyivät. Ne vaihtoivat väriä ja Bianca räpäytti sinisiä silmiään. Kun ne taas aukesivat, pupillit olivat mustat. Hän oli muuttunut, iho ruskistui parhaillaan, ja arpi muuttui repeileväksi. Se kirveli sanoin kuvaamattomasti, mutta siihen tyttö oli tottunut. Hienoa... tää on just se käänne mitä odotinkin... Onneksi muutos oli tapahtunut varjoissa, missä se ei kiinnittänyt niin paljoa huomiota. Blanca, ilkeä tyttö oli päässyt irti, ja Biancan hyvä puoli hallitsisi hetken ajan, ennen kuin alkaisi tapahtumat. Istu. Älä kiinnitä huomiota, tai saatat meidä molemmat pulaan. Istu, tyttö komensi. Blanca epäröi hetken, mutta ei totellut.

Hän käveli muutaman askeleen seinän viertä pitkin kohti yhtä demonien rypästä, ja tarttui kiinni nyt ilmestyneeseen jouseen. Hän otti sen vierelleen kuin varoitukseksi, mutta ei vielä virittänyt nuolta. Blanca käveli yhden demonin eteen, hymyili pirullisesti ja kuiskasi tämän korvaan:
"Ette koskekkaan tyttöön, tai saatte maksaa siitä kalliisti." Blanca heilautti justaan pienesti ja vilkaisi sitä. Demonit toisella puolella huonetta katsoivat Blancaa silmiin ja käänsivät päitään pois. Blanca katsoi Mirahua ja yritti tajoittaa toisen silmät. Jos se olisi onnistunut, Blanca olisi kai varoittanut demoneista, mutta se oli kai turhaa, sillä Mirahun edessä olevat demonit lähestyivät tyttöä miekat kädessään, virnistäen ja hokien jotakin, varmaan loitsua.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jillie
Pikkuapuri
Pikkuapuri
Jillie

Viestien lukumäärä : 487
Location : ???
Registration date : 19.12.2007

Odottamattomia ongelmia [Freeh] Empty
ViestiAihe: Vs: Odottamattomia ongelmia [Freeh]   Odottamattomia ongelmia [Freeh] Icon_minitimePe Syys 18, 2009 4:02 pm

Miharu

Miharu tarkkaili demoneja ja pirullinen hymy oli pyyhkiytynyt tytön naamalta pois. Tyttö oli vakavoitunut, koska demoneja olikin yllättävän paljon ympärillä. Hän kyllä pärjäisi magiallaan, mutta energioiden loppuminen oli siinä ainoa vaara.

Miharu huomasi jonkun muun osallistuneen tilanteeseen, mutta yritti välttää katsekontaktin. Hän oli alkanut lausumaan kirous loitsua hiljaa ja sen huomasi tytön huulilta. Joitakin tummanvioletteja liekkejä kierähteli tytön ympärillä ja useita varjoja, jotka suojasivat tyttöä ja varoittelivat demoneja.

Majatalon isäntä tarkkaili tyttöä ja sivussa olevaa naista ja oli sanomassa jotain, mutta vaikeni demonin katseesta jatkaen tarkkailua.
"Emme tuhoa majataloa" Yksi demoneista lausui omalla kielellään majatalon isännälle, joka nyökkäsi epävarmana samalla tuntien oudon viiman majatalon tiloissa. Isäntä katsoi Miharua, jonka hiukset heilahtelivat kevyesti ja vilkaisi ovelle, jossa seisoi valkea suurikokoinen susi. Isäntä otti askelia takahuoneeseen päin ja pian katosikin takahuoneen hämärään.

Miharun huulille oli jälleen noussut jonkinlainen hymy, mutta hän oli varuillaan ja valmis puolustautumaan. Tytön tasaisen väriset silmät tutkivat ympäristöä ja mahdollisia pakoreittejä. Demonit olivat häiriintyneet hiukan hämärästä tuulesta ja osa demoneista oli kaatunut jostain syystä maahan pitämään päätään. Tyttö seisoi kuitenkin edelleen aloillaan ja odotti.

_________________
"Meistä kaikista tulee varjoja aikanaan"

Odottamattomia ongelmia [Freeh] Plushie_axel
Odottamattomia ongelmia [Freeh] Pocketpet_pichu
Takaisin alkuun Siirry alas
http://deathflower.forumotion.com
Vildra

Vildra

Viestien lukumäärä : 277
Location : Tampereen lähellä, MAALLA!
Registration date : 26.06.2009

Odottamattomia ongelmia [Freeh] Empty
ViestiAihe: Vs: Odottamattomia ongelmia [Freeh]   Odottamattomia ongelmia [Freeh] Icon_minitimePe Syys 18, 2009 7:30 pm

Bianca di Carlos

Blanca katsoi kuinka isäntä perääntyi takahuoneeseen ja katosi näkyvistä. Nuoren tytön ympärillä pyöri tummia varjoja. Ovella seisoi susi. Biancan hyvä mieli mietti, että oli varmaan nähnyt sen joskus. Blanca ihaili sitä. Tyttö etsi varmaan pakoreittiä, mutta Blanca sen sijaa janosi taistelua. Nyt Blanca jumalauta mieti mitä teet. Et syöksy sinne suin päin ja - Bianca ei ehtinyt komentaa loppuun, kun Blanca oli ottanut nuolen viinistä ja venyttänyt jousen. Hän tähtäsi tyttöä lähimpänä olevaa demonia, ja tuijotti sitä silmiin. Blanca uskoi, että nuori tyttö ei edes tiennyt, että takaa päin lähestyi muutama demoni. Blanca päästi irti ja VIUUFF! nuoli lähti matkaan valon nopeudella ja osui keskelle demonin otsaa. Nuoli jätti ilmaan tumman usvan, ja demoni katosi tummaan savuun heti kun nuoli osui otsaan. Silmänräpäyksessä Blancalla oli uusi nuoli jännitettynä ja uusi demoni tähtäimessä.

Hän oli valmis ampumaan, mutta myös vetämään miekkansa esiin. Blanca näki silmäkulmassaan, kuinka joku lähestyi tätä selän takaa, ja nuoren näköinen nainen kääntyi ympäri. Siellä ei ollut ketään. Se oli hämäystä... Blanca kuuli kuinka joku lähestyi selästä taas. Hän pyörähti ympäri niin että pitkät mustat hiukset läimähtivät lähenevät demonin naamalle voimalla, ja demoni horjahti taaksepäin. Blanca vapautti nuolen. VIUFF, ja demoni pöllähti usvaan.

Nuorta tyttöä lähestyi monta demonia, ja oli Blancakin saarroksissa. Olisit nyt vain totellut kiltisti ja ISTUNUT! Bianca huusi Blancan pään sisässä. Äläkä nyt vaan mokaa tätä! Blanca heilautti uuden nuolen jouselle ja päästi sen vapaaksi. Yksi nuorempaa tyttöä piirittänyt demoni pöllähti usvaan. Blanca hihitti itsekseen ja heilautti jousen selkäänsä. Miekka-aika.. hän myhäili. Hän veti miekkansa esiin ja osoitti sillä lähinnä olevaa demonia. Demoni ei ehtinyt tehdä mitään muuta kuin kallistaa pätään, kun Blanca jo viilsi syvän haavan sen mahaan. Demonit katsoivat Blancan pyörimistä ja lähestyivät tätä nuoremman tytön luota. Se onnistuu! Bianca hihkui. Blanca pysähtyi ja huomasi, että oli perääntynyt seinää vasten.

Hän laittoi miekkansa huotraan ja sulki silmänsä. Hän keskittyi ja tunsi kuinka hänen hiuksensa alkoivat heilua, kuin myrskyssä. Pian ovi paukahti auki, ja sisään pääsi tuima tuuli. Se havisutti demoneita ja sai ne horjumaan. Blanca avasi silmät ja katseli tapahtumia kulmien alta hymyillen ivallisesti. Hän levitti sormet leväälleen ja osoitti lattiaa jalkojensa alla. Lattia murentui ja Blanca hymyili. Maasta nousi ohuet pienet juuret, jotka paksuntuivat ja kietoutuivat demonien ympärille. Ne ottivat kiinni raajoista ja puristivat niitä, tai venyttivät niitä repimispisteeseen. Demonit ulvoivat vertahyytävästi, ja Blanca nauroi villisti.

Vapaana olevat demonit tosin katkaisivat paksut juuret, ja vapauttivat toverinsa, mutta ne olivat menettäneet voimiaan niin kovasti, että rojahtivat lattialle polvilleen. Ne ottivat henkeä, sillä juuret olivat puristaneet keuhkoja. Syntyneen melun takia majatalon isäntä kurkisti takahuoneen oviaukosta pelokkaana ja katseli Blancan hymyssä olevaa suuta. Blanca kohotti katseensa ja kohtasi isännän silmät. Nuo pelokkaat silmät kouraisivat Blancan sisintä ja se antoi hyvälle voimaa. Bianca pakotti itsensä hyvään ja pääsi pintään. Hiukset lyhenivät, mekko lyheni ja molemmat vaihtoivat väriä. Sillä tämä puoli oli heikompi, nainen pakottautui seinää vasten ja katsoi demoneita jalkojensa juuressa. Hän potkaisi yhtä leukaan, ja pää meni sijoiltaan. Bianca kavahti ja käänsi päänsä poispäin. Hän sulki silmänsä ja hengitti raskaasti.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
Odottamattomia ongelmia [Freeh] Empty
ViestiAihe: Vs: Odottamattomia ongelmia [Freeh]   Odottamattomia ongelmia [Freeh] Icon_minitime

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Odottamattomia ongelmia [Freeh]
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Village of Death :: Majatalo - Blueapple-
Siirry: