Ymmärrä porttien vaarallisuus niin selviät ongelmitta porttien toisella puolella.
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Ma Heinä 28, 2008 6:42 pm

Tyttö astelee kissan häntä heiluen metsän lammen ääreen ja istahtaa sen äärelle. Pesee kätensä ja höristelee korvia, kuunnellen ympäristöä. Huokaisee helpottuneena. Huoh...tulipa reissattua pitkään. Missähän minä nyt olen? Puistelee päätään ja kahtasee katanaansa, ottaen taskusta teroituskiven ja katanan tupesta. Alkaa terottelemaan katanaa pitkin vedoin, sen terä hitusen välkehtien auringossa. Hymyilee hiukan ja kahtasee sitten puhdasta vettä. Hiljaista...suorastaan liian hiljaista... Alkaa laulamaan nälkämaan laulua, saadakseen ymärilleen elämää. Kuulee äkisti rapinaa puskasta, puskasta astellen esiin hilleri. Elukka tulee kärkkymään polvelle, katellen nappi silmillä tyttöä. "No? Mitä asiaa?". Hilleri äännähtää jotenkin, pujahtaen tytön taskuun ja ottaen sieltä keksi paketin. "HETKONEN!!" Hilleri juoksee samassa kiven päälle, alkaen mussuttaa keksejä. "Mokoma neropatti...". Puistelee päätä ja laittaa kiven takaisin taskuun ja katanan tuppeen. Kaivaa taskusta omenan ja alkaa syödä sitä tyytyväisenä ja katselee hillerin puuhia.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jillie
Pikkuapuri
Pikkuapuri
avatar

Viestien lukumäärä : 487
Location : ???
Registration date : 19.12.2007

ViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Ma Heinä 28, 2008 7:10 pm

Nuoren näköinen vaaleanpunahiuksinen tyttö käveli hiljaa metsässä pehmolelujänis sylissään ja kuunteli ääniä. Tyttö ei vaikuttanut olevan parhaimmassa mahollisessa kunnossa, mutta pysyti kävelemään ja puhumaan. En halua olla yksin. En halua kuitenkaan mihinkään kiltaan. Tyttö ajatteli, sillä hän oli tuohon asti pysynyt orpokodissa killattomana, mutta nyt oli alettu keräämään kiltalaisia kasaan. Hyvän ja pahan taistelu voisi alkaa milloin vain orpokodissa ja sen ulkopuolella. Tyttö halusi olla puolueeton. Hänen sylissään oleva pehmolelu kuunteli tytön ajatuksia, koska se ei ollut oikeasti pehmolelu.
"Mitä Risikia miettii?" Pehmolelu kysyi hiukan piruilevalla äänellä ja sai tytön säpsähtämään.
"E...en mitään..." Risikia totesi pehmolelulle ja vaikeni taas hetkeksi.
"Jilen... Sinähän kuulut TODH:iin... Miksi kuitenkin pidät minut elossa?" Risikia kysyi pehmolelulta, joka kuunteli hiljaa.
"Kuulun TODH:iin, mutta en jätä sinua yksin." Jileniksi kutsuttu pehmolelu totesi rauhallisesti.
"Laskisitko minut maahan?" Jilen totesi ja Risikia teki mitä pyydettiin laskien Jilenin maahan. Jilenin ympärillä kieppui hetken vihreä savu, mutta pian savun keskellä seisoi vihreäsilmäinen enemmän haltialta kuin demonilta näyttävä mies.
"Kiitän." Jilen totesi ja virnisti Risikialle koskettaen sormen päillä tytön otsaa, jolloin kuume laski taas olemattomaksi.

_________________
"Meistä kaikista tulee varjoja aikanaan"


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://deathflower.forumotion.com
Horage
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1123
Ikä : 25
Location : In hell
Registration date : 23.07.2008

ViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Ma Heinä 28, 2008 7:15 pm

//MEIKÄKIN TULEE//

Edward asteli huppu päässänsä ja hiljaa kuin hiiri tai no oikeastaan hiljempaa koska häntä oli mahdoton kuulla. Hän oli täällä vain istuakseen hetkeksi hiljaisuuteen. Hänen kilta pukunsa oli liiankin normaali hän istui ylös puuhun ja kaivoi vesipullon. Hän istui puussa hiljaa ja tuijotteli taivasta. Häntä kiinnosti kuinka killalle kävisi vanha johtaja oli kadoksissa tätä etsittiin kaikin keinoin ja kun hänet löydettäisiin hänet pyydettäisiin takaisin kiltaan ei pomona vaan jäsenenä hän oli saanut kunnia nimen pahin koska hän ei antanut armoa hän oli murhaaja muihin killan jäseniin nähden hän oli liian hyvä hommassa jota teki. Hän ei koskaan ampunut ohi omasta tahdostaan.

//tuli lyhyt sori//

_________________
Horage on pahis jolla on hahmoina:
Allenen Gregor Judgement Allen
Lavianstar Nastor Lumiment(Lavi)
Yohiroka Judgement Yoh
Edward Kristopher Judgement (Ed)
Whaaat oon admini
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://terranworld.forumotion.net/forum.htm
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Ma Heinä 28, 2008 11:21 pm

Angel katselee hiljaista metsämäisemaa kunnes näkee mukavan näköisen lammen ja päättää mennä sinne. Lentäessään sinne päin yllättävän iloisella tuulella, hän kuule ääniä.
Mitä ihmm...?
Hän näkee vihreätä savua Lammen rannalla. Angel asettaa siipensä asentoon ja syöksyy metsään, juuri lammen reunalle, tarkkailemaan tilannetta. Kiitäessään alas taivaalta hän näkee suoraan edessään ihmisen näköisen olennon puun oksalla väistää hänet täpärästi. Angel katsahtaa taakseen kohti olentoa ja samalla osuu oikealla siivellään huomaamattomuudessaan oksaan ja törmäyksen aiheuttaman turbulenssin takia lentää holtitomasti Puiden välistä ja savun lävitse suurien siipiensä kanssa suoraan edessä olevaan lampeen.
voi paska
Siivet eivät onneksi ime tiheytensä takia vettä mutta taktisesti olisi tietenkin parempi olla piilossa. Lammen pohjassa hän ottaa päälimmäisen, leveän ja löysän kaapunsa pois ja sen alta paljastuu toinen puolestaan tiukka ja hyvin suojattu sota-kaapu. Hän ottaa toiseen käteensä päälimmäisen kaavun selkä-osiosta miekan. Samalla hän heittää sauvan toisesta kädestään pois ja hapen puutteessa hyppää ylös lammesta roiskeiden saattelemana.Hän avaa suuret valkoiset paladri siipensä ja jää keskelle lampea lentämään, odottaen jännityksellä että jotaan tapahtuu, valmiina puolustamaan itseään, jos tarpeellista.


Viimeinen muokkaaja, Kon pvm Ti Heinä 29, 2008 3:42 pm, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Ti Heinä 29, 2008 3:08 pm

Kahtasee muita lammella olijoita, korvat kääntyillen melko tiuhaan tahtiin. Kahtasee sitten vihreää savupilveä kohti ja häntä heilahtaa uhkaavasti ilmassa. Keitä nämä ovat??? Ja mitä ne tahtovat??. Laskee toisen kätensä katanan tupelle ja nousee ylös, tuhahtaen. "Keitä te olette?" kysyy, kulmat kurtussa, lihakset vähän jännityneenä ja varmana seisten. Hiukset valuvat selkää pitkin alas, tuuli vähän pöllyttäen hiuksia. //Tulipa lyhyt..//
Takaisin alkuun Siirry alas
Jillie
Pikkuapuri
Pikkuapuri
avatar

Viestien lukumäärä : 487
Location : ???
Registration date : 19.12.2007

ViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Ti Heinä 29, 2008 5:01 pm

Risikia oli astellut kauemmaksi, sillä ei ollut kiinostunut ylimääräisestä keskustelusta. Jilerkan taas pikemminkin oli uteliaammalla puolella. Kuolemandemonin vihreät silmät katsoivat kissatyttöä rauhallisesti.
"Hmm.." Jilen kuitenkin lähti astelemaan poispäin lammesta, sillä aisti erään toisenkin tutun, joka ei oikein kuolemandemonista pitänyt.
"Jilen odota !" Risikia huusi Jilenille ja juoksi tuon perään. Risikia siirtyi kävelemään tuon oikealle puolelle.
"Hmmph.." Jilen hymyili hiukan Risikialle, joka luotti kuolemandemoniin melkein liiankin hyvin.

_________________
"Meistä kaikista tulee varjoja aikanaan"


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://deathflower.forumotion.com
Horage
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1123
Ikä : 25
Location : In hell
Registration date : 23.07.2008

ViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Ti Heinä 29, 2008 5:07 pm

Edward hyppäsi puusta alas kun joku oli osua ja juoksi järvelle. Hän katsoi henkilöä ja veti samassa aseensa esiin "Pistä se katana takaisin tai olet kohta täynnä lyijyä" hän totesi ja katsoi järveen tippunutta oliota ja virnisti hän voisi tänään päästä tappamaan lentävän olennon.

Lavi asteli hetken päästä näkyviin ja virnisti "Ed hei eiks sun pitänyt ottaa rauhallisesti tänään?" hän kysyi laittamatta huomiota toisiin henkilöihin hän voittaisi katanan heiluttajan kyllä jos pakko olisi ja Ed ampuisi tämän ennen sitä. Hänellä ei siis ollut hätää. "Lavi pidä se turpas joskus kiinni" Ed totesi ja hymähti.

_________________
Horage on pahis jolla on hahmoina:
Allenen Gregor Judgement Allen
Lavianstar Nastor Lumiment(Lavi)
Yohiroka Judgement Yoh
Edward Kristopher Judgement (Ed)
Whaaat oon admini
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://terranworld.forumotion.net/forum.htm
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Pe Elo 01, 2008 2:07 am

Angel

Angel lentää keskellä lampea kun joku pistoolimies tulee räyhäämään rannalle uhkaillen asellaan, käskien Angelin pudottamaan omansa. Hän katsoo pitkään pistoolimiestä"TURPA KIINNI KAKARA!" hän huutaa ja heittää miekan pientareelle. Angel laskeutuu heittoveitsi ja savukuula valmiudessa, mutta kylläkin piilotettuna suoraan pistoolimiehen eteen ja sanoo"Pukeutumisesi mukaan sanoisin että kuulut WOG:iin... viattoman olennon tappaminen ei tekisi hyvää ansiolistallesi vai kuinka?". Angel heilauttaa kerran siipiään pudistaakseen vettä pois ja hymähtää teennäisesti nuorukaiselle. Toiseen nuorukaiseen hän ei pahemmin kiinnitä huomiota. Vain vilkaisee ja toteaa että tällä hetkellä pyssymies on tulenarmepi tapaus.
Mitäköhän tästäkin taas seuraa... pyssymies ja silmälappumies... ja vihreetä savua... ei taida olla taas ollenkaan mun päivä... olikin siiten pakko ruveta taas miekan kanssa riehuun, mut pitäähän sitä varovainen olla. Sitäpaitti on ihan pirun tylsää... mut jotaan kakaroita... hyvä jos käy ees alkulämmöst. Tais mennä tääkin aamulenkki ihan ryssiks.
Hieman kyllästyneen näköisenä Angel vain katsoo nuorta pyssymiestä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Su Elo 03, 2008 12:46 pm

Kahtasee aseella osottajaa, tunkasee katanansa takas tuppeen ja nostaa kätensä. Loikkaa sitten kissamaisesti yhteen puuhun, kahtoen meininkiä puusta ja huikasee vimmaisesti hännällä. Mikä väen paljous tännekkin nyt iski... Kahtasee sitten paikalle rynnännyttä pyssymiestä ja taas vuorostaan puusta uhkaajaa. Tuhahtaa pienesti ja nojasee vähän puun runkoon, seistessä oksalla.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jillie
Pikkuapuri
Pikkuapuri
avatar

Viestien lukumäärä : 487
Location : ???
Registration date : 19.12.2007

ViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Su Elo 03, 2008 6:37 pm

Risikia pysäytti Jilenin ja katsoi demonia.
"Minne tuli kiire?" Risikia kysyi kylmästi ja katsoi Jileniä, jonka silmät olivat kylmät. Risikia säpsähti Jilenin katsetta ja päästi tuosta.
"Et halua herättää huomiota hyökkäämällä" Risikia lausui hiljaa ja katsoi Jileniä. Jilen nyökkäsi puhumatta mitään.

_________________
"Meistä kaikista tulee varjoja aikanaan"


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://deathflower.forumotion.com
Horage
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1123
Ikä : 25
Location : In hell
Registration date : 23.07.2008

ViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Su Elo 03, 2008 6:44 pm

//edwardin oikea nimi siis on Allen mutta tässä se on vielä Ed tietyistä syistä.//

"köh pukeutumiseni paljastaa ehkä että olen WOGissa mutta se ei paljasta että minä olen se joka luokitellaan killan pahimmaksi häiriköksi ja muutenkin pahikseksi" Ed totesi ja virnisti. Hän katsoi siipi veikkoa ja laittoi aseet takkiinsa kiinni ja ilmestyi toisen taakse lyöden tätä selkään ja seisten sitten taas paikallaan hän ei ollut varma oliko osunut mutta sen pitäisi herättää tämän huomio. Lavi katsoi Ediä ja virnisti "tarttetko apua?" hän kysyi ja veti nuijan esiin tikustaan tietäen että Ed ei tarvinnut apua. Ed katsoi Lavia sillä katseella että pysy kaukana. Edillä oli todistettavana kuinka hän toimii ei kuinka kilta toimii hän oli metsästäjä killalle vain sen takia että se toi etuja.

_________________
Horage on pahis jolla on hahmoina:
Allenen Gregor Judgement Allen
Lavianstar Nastor Lumiment(Lavi)
Yohiroka Judgement Yoh
Edward Kristopher Judgement (Ed)
Whaaat oon admini
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://terranworld.forumotion.net/forum.htm
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   Su Elo 03, 2008 8:20 pm

Angel

"luokitellaan sinut sitten killassasi miksi vaan... itse luokittelen sinut uhoavaksi kakaraksi" Hän sanoi väistettyään iskun. Ennakkoluulottomasti hän heitti hihastaan kaksi heittoveistä kohti nuorukaista, rikkoen samalla savukuulan toisella kädellään. Savun turvin Angel pakeni lentäen pois paikalta, hänellä oli muutakin tekemistä kun tapella kapinoivien pikkulapsien kanssa. Ainakin niiden joille joku aivokääpiö on antanut aseet
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Synkän metsän lammella. (Vapaasti voi tulla roolaamaan)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: //On game :: Metsä-
Siirry: