Ymmärrä porttien vaarallisuus niin selviät ongelmitta porttien toisella puolella.
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Allenen Gregor Judgement

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Horage
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1123
Ikä : 26
Location : In hell
Registration date : 23.07.2008

ViestiAihe: Allenen Gregor Judgement   Ke Heinä 23, 2008 5:15 pm

Bleed It Out
* Nimi: Allenen Gregor Judgement (AKA. Edward käytti veljensä nimeä)
* Lempinimi: Allen
* Killat: WOG jäsen eli Weapons of Godin joka on hyvien kilta.

* Laji: Lajina toimii mystinen Tuomareiksi jossain päin kuolemaa kutsuttu metsästäjä laji. Laji suosii magian ja pistoolien käyttöä ja koulutetaan jo pienestä pitäen metsästämään kaiken maailman monstereita jokainen lajiin kuuluva on ainakin joskus oppinut taistelemaan ovat erittäin lahjakkaita myös lähitaistelussa oikeastaan Tuomareiden (Judgejen) laji on
vain ihmisestä ylemmäksi evoluutioitunut taistelija joka osaa nähdä kaiken omalla tavallaan.
Veriryhmä: B

* Sukupuoli: mies
* Ikä: 16v. (03.11)
* Siviilisääty: Säpinää ja paljon
* Ammatti: metsästäjä
* Asema: Jumalan oikea käsi
Ranking: Kenraali

* Luonne: Hän on luonteeltaan rento ja jos joku kysyy hänen unelmaansa se on helppo elämä vaikka oikeasti hän elää tappaakseen kaikki monsterit mutta se takaa hänelle helpon elämän jos hän onnistuu. Hän ei murehdi turhia koska sen aika on ollutta ja mennyttä sitä ei kannata harrastaa turha vihaaminen ja suuttuminen vain häiritsee. Hän vaikuttaa aina tyhjän katsojalta mutta se nyt on turhaa koska hän elää vain muiden takia nykyään. Hän vihaa monstereita ja aina kun näkee monsterin hän melkein käy kimppuun vaikka se ei näy hänen kasvoissaan tai liikkeissään jotka ovat aina harkittuja. Jotkut pitävät häntä tyhmänä koska hän ei koskaan ole totisen näköinen vaan aina yhtä tyhjän kanssa.

* Ulkonäkö:
Pituus: 175cm kasvaa vielä
paino: 60kg
Hän pukeutuu yleensä mustaan pitkä lahkeiseen takkiin joka on häntä kantapäihin asti sen hihat näyttävät tilavilta ja ovatkin koska tarkoitus on että takki on helppo riisua. Hän pitää päässänsä hattua joka on musta niin kuin hänen takkinsa. Takin sisällä kahdessa povitaskussa on kaksi pistoolia jotka molemmat ovat aina ladattuina. Hänellä on jalassaan mustat kevyet shortsit joissa hän voi kulkea talvellakin koska on karaistunut kylmään. Hänellä on yleensä valkoinen t-paita päällänsä. Hänen vihreän/kelta/punaisista silmistään voi nähdä vihan monstereita kohtaan hänen silmänsä ovat nähneet kuolemaa enemmän kuin kukaan voisi uskoa. Hänellä on harmaat hiukset joka on omituista koska hän on niin nuori mutta hiusten väri ei katso ikää.
Kuva1
kuva2
Kuva3


* Aseet & Voimat: Käyttää aseinaan kahta valkoista pistoolia, joissä on kultaisia kohtia, joissa molemmissa on 20 panoksen lipas ja ketjut jotka ovat lukittu lukoilla ketjut imevät magiaa ja lataavat sitä panoksiin (pitävät Allenin pahuuden kurissa). Aseiden piiput ovat normaalia pidemmät. Osaa ampua jää, tuli ja sähkö panoksia riippuen tilanteesta, osuu mihin vain mikä on aseiden kantomatkan säteellä osaa säädellä panoksen liikettä niin että se kiertää vaikka hänen ympäri ja osuu kohteeseen. Pystyy liikkumaan nopeammin kuin normaali ihminen mistä on apua lähitaistelussa maximi nopeus ylittää äänivallin ja sitä voi pitää päällä noin 20 sekunttia tällä hetkellä.

* Menneisyys/Historia: Hän syntyi perheeseen joka oli jahdannut hirviöitä jo kauan ja totutusti kaikista perheen jäsenistä tuli tuomareita ketään ei saanut olla poikkeus kaikkia alettiin kouluttaa heti taistelemaan useimmat oppivat käyttämään pyssyä jo pienenä tai sitten lähitaistelua. Hän ei ollut erikoisuus tässä tapauksessa hän kävi normaalisti koulua ja opiskeli kotona tappamista. Hän omasi kaikista lähitaistelulajeista mustan vyön 10 vuotiaana ja osui melkein mihin vain tietyn matkan sisällä. Mutta valitettavasti sinä päivänä kun hän tuli koulusta hän löysi perheensä teurastettuna monsterin toimesta hän otti isänsä pistoolit ja veljensä takin mukaansa ja pakkasi matkalaukkunsa ilmoittautuen orpokotiin hän tarvitsi paikan jossa asua ei muuta. Hän opiskeli käyttämään aseita paremmin kuin kukaan uskoisi hänen oli opittava metsästämään. Hän kävi koulu normaalisti tai no siis hän oli kolme vuotta muita ikäisiään edellä opiskelussa ja hän pääsi 15v. tuomari koulutukseen jossa joutui vuoden viettämään täysin eristyksissä sitten hänet potkittiin ulos tuomarin paperi kädessä vaikka sitä ennen hänen pitäisi toimia 4 vuotta noviisina tai opiskella lakia 4vuotta valvotussa ympäristössä josta syystä hän palasi takaisin orpokotiin opiskelemaan lakia kolmeksi vuodeksi siellä normaalina asukkaana killan käskystä hän on killan voimakkaimpia jäseniä.

* Muuta: pyssyjen kantomatka on noin 800metriä. Hän ei ole koskaan päästänyt saalista pakoon. Hän tuntee pahan ihmisissä ja hirviöissä. Hänellä on tiedot vanhempiensa monsteri taposta ja kuinka nämä tapettiin. Hänellä on myös tiedot kaikista monstereista ja koulutus opas sekä tällä hetkellä isänsä pyssyt sisältävä laatikko.


Viimeinen muokkaaja, Horage pvm La Tammi 10, 2009 9:12 pm, muokattu 4 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://terranworld.forumotion.net/forum.htm
Horage
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1123
Ikä : 26
Location : In hell
Registration date : 23.07.2008

ViestiAihe: Vs: Allenen Gregor Judgement   Pe Elo 01, 2008 3:19 pm


_________________
Horage on pahis jolla on hahmoina:
Allenen Gregor Judgement Allen
Lavianstar Nastor Lumiment(Lavi)
Yohiroka Judgement Yoh
Edward Kristopher Judgement (Ed)
Whaaat oon admini
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://terranworld.forumotion.net/forum.htm
Horage
Admin
avatar

Viestien lukumäärä : 1123
Ikä : 26
Location : In hell
Registration date : 23.07.2008

ViestiAihe: päivitys.   Ma Heinä 06, 2009 10:25 pm

Allen 2 vuotta pelin alusta.

* Nimi: Allenen Gregor Judgement (AKA. Edward käytti veljensä nimeä)
* Lempinimi: Allen
* Killat: WOG jäsen eli Weapons of Godin joka on hyvien kilta.

* Laji: Lajina toimii mystinen Tuomareiksi jossain päin kuolemaa kutsuttu metsästäjä laji. Laji suosii magian ja pistoolien käyttöä ja koulutetaan jo pienestä pitäen metsästämään kaiken maailman monstereita jokainen lajiin kuuluva on ainakin joskus oppinut taistelemaan ovat erittäin lahjakkaita myös lähitaistelussa oikeastaan Tuomareiden (Judgejen) laji on
vain ihmisestä ylemmäksi evoluutioitunut taistelija joka osaa nähdä kaiken omalla tavallaan.
Silmänlaji: Catoblepas, Youma demoni. Hallitsee aikaa kaikessa minkä näkee pysäytettyään elävän olion ajan ei voi käynnistää sitä enää. Tappaa jos joku katsoo yli viisi sekunttia kun erikoiskyky päällä.
* Veriryhmä: B

* Sukupuoli: mies
* Ikä: 18v. (03.11)
* Siviilisääty: Seurustelee???
* Ammatti: metsästäjä
* Asema: Jumalan oikea käsi
* Ranking: Kenraali (silmän ranking on korkein mitä demoneilla on)

* Uutta*
* Luonne: Allen oli tiukka ja jäykkä ja muutenkin sääntöjä jotenkin kutenkin kunnioittava ja omiaan voimiaan kunnioittava, sekä varma itsestään ja joskus hieman koppava omien voimiensa mahtavuudesta. Hänen ei tarvinnut pelätä ketään voimiensa takia tai ainakin niin hän luuli. Hänen kykynsä oli hänelle rakas. Hän piti sitä mahtavimpana maailmassa. Hän piti sitä niin mahtavana että luuli pystyvänsä pitämään koko demoni maailman kurissa ja lukitsemaan portin toisen puolen vartijan. Ennen portin tuhoa hän rakasti demonien jahtia ja tuhoamista ja teki sitä huvikseen.
Hänen lukittuaan porttin hänen luonteensa alkoi muuttumaan. Hän joutui demonien oikeaan maailmaan missä hän tajusi kuinka turhaa taistelu on hän menetti siellä toisen silmistään ylimielisyydelleen ja unelmilleen. Hän tajusi siellä sanonnan aina on, joku vahvempi. Hän taisteli kaikilla voimillaan ja menetti kaiken. Hänen vanha luonteensa tuhoutui täysin. Hän on nykyään enemmän yks hailee tyyliä oleva metsästäjä hän vihaa metsästystä, koska törmäsi rajaansa. Hän ei enää ajattele itseään mahtavana vaan pikemminkin ajattelee itseään heikkona ihmisenä, jonka keholla ei voi taistella muuta kuin heikon tason demoneille. Hänen henkinen voimansa on yhä mahtava mutta se painottuu nykyään enemmän rauhan haluun. Hän haluaa vain potea sitä kuinka surkea on. Hän ei enää menetä hermojaan melkein koskaan ja siksi vaihtoi taistelutyylinsäkkin Sei tyypiksi Dou tyypistä (ks. aseet). Hän on nykyään myös enemmän itsensä kouluttaja. Hän ei enää päästä itseään menemään rennoksi edes kevyessä harjoituksessa, koska haluaa pystyä käyttämään kaikkia miekkoja jotka hommasi reissullaan.

* Uusittu *
* Ulkonäkö:
Pituus: 180cm kasvaa vielä
paino: 67kg
Hän pukeutuu yleensä mustaan pitkä lahkeiseen takkiin joka on häntä kantapäihin asti sen hihat näyttävät tilavilta ja ovatkin koska tarkoitus on että takki on helppo riisua. Hän pitää päässänsä hattua joka on musta niin kuin hänen takkinsa. Takin sisällä kahdessa povitaskussa on kaksi pistoolia jotka molemmat ovat aina ladattuina. Hänellä on jalassaan mustat kevyet shortsit joissa hän voi kulkea talvellakin koska on karaistunut kylmään. Hänellä on yleensä valkoinen t-paita päällänsä. Hänen vihreän/kelta/punaisista silmästään voi nähdä vihan monstereita kohtaan hänen silmänsä on nähnyt kuolemaa enemmän kuin kukaan voisi uskoa. Hänellä on harmaat hiukset joka on omituista, koska hän on niin nuori mutta hiusten väri ei katso ikää. Hänen vasenta silmänsä on nykyään punainen jossa on keskellä kaksi rengasta ja ulko kehällä yksi. Hänen silmänsä näyttää nykyään kellolta. Saattaa nykyään pitää farkkujakin tai muita housuja ja hattu jää usein pois hupun tieltä. Hän yleensä piilottaa toisen silmänsä ja pukeutuu niihin näihin vaatteisiin.


* Uutta *
* Aseet & Voimat: Käyttää aseinaan kahta valkoista pistoolia, joissä on kultaisia kohtia, joissa molemmissa on 20 panoksen lipas ja ketjut jotka ovat lukittu lukoilla ketjut imevät magiaa ja lataavat sitä panoksiin (pitävät Allenin pahuuden kurissa). Aseiden piiput ovat normaalia pidemmät. Osaa ampua jää, tuli ja sähkö panoksia riippuen tilanteesta, osuu mihin vain mikä on aseiden kantomatkan säteellä osaa säädellä panoksen liikettä niin että se kiertää vaikka hänen ympäri ja osuu kohteeseen. Pystyy liikkumaan nopeammin kuin normaali ihminen mistä on apua lähitaistelussa maximi nopeus ylittää äänivallin ja sitä voi pitää päällä noin 15 minuuttia tällä hetkellä. Hänen vasen silmänsä voi pysäyttää ajan kaikelta minkä hän näkee, joka tarkoittaa noin kaikkea muuta paitsi valoa, koska hän näkee ilmankin mikä vaatii paremman näön kuin yhdelläkään demonilla. Hän siis pystyy manipuloimaan aikaa melkein kaikessa kunhan näkee sen. Kyvyn käyttö kuitenkin maksaa hänelle sen että demoni, joka silmässä asuu syö hänen henkistä kehoaan ja jos hän käyttää liikaa hänen kehonsa siirtyy demonille. Nykyään hän pystyy myös käyttämään miekkoja, jotka hän voi kutsua.


http://www.lineage2media.com/pictures/kamael%20ancient%20swords.jpg
https://redcdn.net/ihimizer/img145/536/playartsarms4wtrmarkedta8.jpg

Hän voi siis kutsua 11 miekkaa. Hänen tämän hetkinen rajansa on 4 miekkaa kerrallaan. Miekkat siis vahvuusjärjestyksessä Tulwar, Schlaeger, Inbincible blade, Nameless bictory, Gunblade, pain of godness, death bringer, gram, infinity sword, dynusty ancint sword ja dismantler. Hänen lempi miekkansa noista on dynusty ancint sword. Hänen miekkailu taitonsa on vielä aika paljon huonompi kuin lähitaistelu ja pistoolit, mutta se kasvaa nopeaan vauhtiin.
Hänen taistelu tyylinsä on muuttunut Dou (aggressioon perustuva lähitaistelusta) Sei tyypiksi (omaan rauhallisuuteen perustuva), koska hän nykyään on rauhallinen. Hänen hallitsemiaan taistelulajeja ovat muun muassa: Kung Fu, Karate, Muay Thai, Jujitsu ja niin edelleen.

* Uutta *
* Menneisyys/Historia: Hän syntyi perheeseen joka oli jahdannut hirviöitä jo kauan ja totutusti kaikista perheen jäsenistä tuli tuomareita ketään ei saanut olla poikkeus kaikkia alettiin kouluttaa heti taistelemaan useimmat oppivat käyttämään pyssyä jo pienenä tai sitten lähitaistelua. Hän ei ollut erikoisuus tässä tapauksessa hän kävi normaalisti koulua ja opiskeli kotona tappamista. Hän omasi kaikista lähitaistelulajeista mustan vyön 10 vuotiaana ja osui melkein mihin vain tietyn matkan sisällä. Mutta valitettavasti sinä päivänä kun hän tuli koulusta hän löysi perheensä teurastettuna monsterin toimesta hän otti isänsä pistoolit ja veljensä takin mukaansa ja pakkasi matkalaukkunsa ilmoittautuen orpokotiin hän tarvitsi paikan jossa asua ei muuta. Hän opiskeli käyttämään aseita paremmin kuin kukaan uskoisi hänen oli opittava metsästämään. Hän kävi koulu normaalisti tai no siis hän oli kolme vuotta muita ikäisiään edellä opiskelussa ja hän pääsi 15v. tuomari koulutukseen jossa joutui vuoden viettämään täysin eristyksissä sitten hänet potkittiin ulos tuomarin paperi kädessä vaikka sitä ennen hänen pitäisi toimia 4 vuotta noviisina tai opiskella lakia 4vuotta valvotussa ympäristössä josta syystä hän palasi takaisin orpokotiin opiskelemaan lakia kolmeksi vuodeksi siellä normaalina asukkaana killan käskystä hän on killan voimakkaimpia jäseniä.
Allen toimi killan lähettiläänä ja joutui tappeluun Nefiksen kanssa. Häntä potutti niin paljon tuo toinen että hän meni portille ja lukitsi sen niin että sitä ei voinut saada auki kukaan tai se oli tarkoitus samalla se esti kaiken liikenteen kahden maailman välillä. Hän ei kuitenkaan tiennyt että tämä teko lähettäisi hänet Demonien valta kuntaan missä vahvimmat demonit olivat kymmeniäkin kertoja vahvempia kuin mikään kuoleman mailla. Hän oli vahingossa avannut näistä demoneista alhaisille reitin kuoleman maille ja samalla reitin ihmisten maailmaan. Hän joutui taisteluihin ja kehittyi kovaa vauhtia samalla tajuten kuinka turhaa kaikki taistelu oli hän tajusi kuinka heikko oli. Hän tajusi kuinka turhaa oli vastustaa. Hän kuitenkin päätti viedä ajan demonin, joka oli demoni maailman vaarallisin demoni. Hän haastoi tuon taistoon.demoni kaivoi hänen vasemman silmänsä irti osoittaakseen mitä ylimielisyys tekee ja sitten se keksi pirullisen idean. Se tajusi kuinka se pääsisi tuhoamaan muut demonit. Sen tarvitsi vain vallata tuon pojan tyhjän silmäläven. Se antoi pojalle kyvyn nähdä ja kontroiloida aikaa sillä ehdolla että kun poika käyttää kykyä demoni pääsee syömään hänen henkistä kehoaan eli sieluaan, joka kasvaa takaisin aina tietyn ajan kuluessa paitsi jos sen käyttää kokonaan.

* Uutta *
* Muuta: pyssyjen kantomatka on noin 800metriä. Hän ei ole koskaan päästänyt saalista pakoon. Hän tuntee pahan ihmisissä ja hirviöissä. Hänellä on tiedot vanhempiensa monsteri taposta ja kuinka nämä tapettiin. Hänellä on myös tiedot kaikista monstereista ja koulutus opas sekä tällä hetkellä isänsä pyssyt sisältävä laatikko. Hän ei enää kaiva tietoja esiin, koska tiedosta ei ole hyötyä. Hän pitää omat kykynsä nykyään enemmän teroitettuina, koska tietää päästäneensä otuksia, jotka ovat vahvempia kuin hän ennen ja tällä hetkellä ulos. Hän myös keskittyy nykyään enemmän miekka harjoitteluun.
Opettelee nykyään myös Youma Art nimistä kykyä, joka oli aikoinaan demonien hallinta kyky jonka ihmiset hallitsivat. Hän opettelee sitä jotta hänen voimansa kasvaisivat kunnollisiksi.
Demoni ei oikeasti syö Allenia, joka luulee niin samoin kun demoni luulee syövänsä tätä vaan oikeasti demoni syö geeni muuria, joka estää Allenin kehossa uinuvan demoni veren käytön, joka nostaisi pojan voimia ja nopeutta samalla kuitenkin muuttaen luonnetta. Eli jos Allen antaisi demonin ns. syödä itsensä hän saisi tuon demonin voimat vapaaseen käyttöön ja omat voimansa täysin käyttöön, mutta koska hän ei anna hän ei myöskään tiedä tästä itse niin sitä ei tulisi tapahtua.

_________________
Horage on pahis jolla on hahmoina:
Allenen Gregor Judgement Allen
Lavianstar Nastor Lumiment(Lavi)
Yohiroka Judgement Yoh
Edward Kristopher Judgement (Ed)
Whaaat oon admini
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://terranworld.forumotion.net/forum.htm
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Allenen Gregor Judgement   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Allenen Gregor Judgement
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmot :: Miehet-
Siirry: