Ymmärrä porttien vaarallisuus niin selviät ongelmitta porttien toisella puolella.
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 kaikille yhteinen kysymys!

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: kaikille yhteinen kysymys!   Su Joulu 30, 2007 6:36 pm

Hei kaikki, ylläpitäjät myös. Olisin valmistelemassa roolipeliä ja tarvitsisin nokkelia ja aktiivisia roolipelittäjiä roolipeliin, modeiksi ja ehkä jopa ylläpitäjäksi ottaisin myös.
Jos olet kiinnostunut voit ottaa minuun yhteyttä y-viestillä tai sähköpostitse.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: kaikille yhteinen kysymys!   Ti Tammi 01, 2008 5:38 pm

Tiedät kyllä että minä mielelläni autan sinua ropen teossa ja voisin jopa modeksikin ruveta ^^
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: kaikille yhteinen kysymys!   Ti Tammi 01, 2008 5:54 pm

Huih! Ja uusia paikkoja pukkaa. Millainen peli kyseessä? Roolipelipaikkoja ei voi olla liikaa, joten osoitetta peliin kun on valmista >;D
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: kaikille yhteinen kysymys!   Pe Tammi 04, 2008 4:47 pm

Eli kyseessä on fantasiaroolipeli, joka sijoittuu vuoteen 1987. Pelissä saa pelata ihmisillä ja osittain vampyrin verta omaavia. Roolipelin historia on tulossa ja menossa foorumille, mutta kerron sen lyhyesti, mutta en ytimekkäsäti (koska en osaa).

Transylvaniassa on vanha synkkä kuninkaan linna ja sen ainoat asukkaat olivat mustat joutsenet, lepakot, hämähäkit ja korpit 1860 -luvulla, kunnes linnaan muutti perin outo Herra Draging kahden tyttärensä Lisa-Marian ja Shannonin kanssa. Tämä omituinen Dragingin perhe asui linnassa viisikymmentä vuotat ollenkaan vanhentumatta ja kyläläiset tajusivat viimein, että Dragingit olivat vampyrejä ja heidät tapettiin Lokakuun viimeisen päivän ja Marraskuun ensimmäisen päivän välisenä yönä, ja sitä päivää on alettu kutsua Pyhäinpäiväksi. kyläläiset eivät tienneet, että Shannonilla oli neljä lasta, kolme tyttöä ja yksi poika, jotka hän oli lähettänyt kauas synnyinmaastaan, Transylvaniasta, tietäen loppunsa koittaneen. Vanhin Shannonin tyttäreistä, Kinu, sai kaksi tytärtä erään maalaismiehen vanhimman pojan kanssa. Kinu lähetti tyttärensä, jotka nimesi Lisa-Mariaksi ja Shannoniksi, isoäitiensä mukaan, lähetti takaisin Transylvaniaan sukunsa hallussa pitämään linnaan, ennenkuin kuoli miehensä kanssa maanvyörymässä. Lisa-Maria ja Shannon elivät viisikymmentä seitsemän vuotta linnassa palvelusväen kanssa. Shannon rakastui erääseen Ericiin, joka kuoli keuhkokuumeeseen, tietäen Shannonin odottavan hänelle kahta lasta. Shannon masentui kovasti rakkaansa kuolemasta ja siksi repi silmänsä päästään, ettei kyyneleet niistä valuisi ja hän kasvatti otsahiukset peittämään tyhjät silmäkuopat. Nyt Dragingit ovat kutsuneet kaksitoista nuorta ympäri maailmaa linnaansa, salaperäisillä kirjeillä, joissa ilmoitetaan jonkinlaisten kilpailujen voitoista. Lisa-Maria haluaa vain tutustua tavallisiin ihmisiin, kun taas Shannonilla on toisenlaisia ajatuksia vieraidensa päänmenoksi.

Mitä tapahtuu kun Shannon rakastuu erääseen kutsumaansa vieraaseen? Aikooko hän muuttaa nuorukaisen kohtalon?

Tuollainen pieni fantasia peli ja sen ikärajaksi tulisi melkein k14-16, riippuen hieman.. Ja nyt vieraiden tulossa elätään 1987 -lukua.

ja tyässä olisi aloitettuna roolipelin foorumi --> Transylvania RPG
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: kaikille yhteinen kysymys!   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
kaikille yhteinen kysymys!
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: //Off Game :: Kysymykset-
Siirry: