Ymmärrä porttien vaarallisuus niin selviät ongelmitta porttien toisella puolella.
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Murmeli

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Murmeli

avatar

Viestien lukumäärä : 245
Location : Tampere
Registration date : 28.07.2008

ViestiAihe: Murmeli   Ke Huhti 01, 2009 1:03 pm

Nimi: ? ? ? ?(Kaksi etunimeä ja yksi sukunimi)
Ikä: 89 malli (Porukan vanhin uskoisin)
laji: ihminen
Ammatti: Peruskoulun suorittanut, kohta pääsee eläintenhoitajan koulutuksen
Perhe: Isä, äiti naimisissa. Ainoa lapsi peheessä. Suku erittäin laaja. Viisi serkkua. Pikkuserkkuja yli seitsemänkymmentä.
Uskonto: Ei hirveän uskonnollinen.

Luonne: Toisaalta menevä, jos tuntee porukan. Hyvin ujo seurassa mielummiten kuuntelee sivussa muiden ollessaan. Parhaiden ystävien kanssa tekee hulluuksia hirveästi ja uskaltaa kokeilla kaikkea. Rakastaa eläimiä, mutta joitakin tykkää pienesti häiritä. Ei pidä kiduttamisesta. Välillä saattaa nähdä itserakkauden, mutta harvoin. Puhelias, kun sattuu puhelliselle päälle. Laulaa joskus itsestään, vaikka tietää on ruma ääni. Ei halua päästä oikein kirjoitus virheistään muuten tuntee itsensä toiseksi henkilöksi, koska kirjoitusvrheet ovat osa häntä. Historiaan aivan hulluna ja haluaa tietää lisää. Väittää opettajien kanssa, että Nikolainen toinen ei ollut viimeinen staari vaan hänen veljensä Mikael (?). Biologia, maantieto ja kuvis olivat yksi hänen lempareitaan. Hyvin romantiikko ihminen. Vihaa ottamista itsestään kuvia tai videoita, koska hänen mielstä he vääristävät tai hän ei kestä totuutta. Elokuvan ystäviä, mutta ei kestä katsoa kauhuelokuvia.

Ulkonäkö: Pieni ja pyöreä. Hiukset luonnon mustat ja kiharat. Silmät ruskea. Koukku selkäinen. Kylmäverinen rakenteinen. Vaatetus menee oman mielen mukaan eli todella sekava.

Menneisyys: Syntynyt Helsingissä ainoaksi lapseksi. Viettänyt elämänsä mökillä sukulaisten kanssa ja Helsingissä, koska vanhemmat käyvät koulua Helsingissä. Pienestä asti käynnyt seurakunnan Yoldozin kanssa Pahulajdesa hiihtoloman aikana. Kävi nolla luokan mikä ei ollut ihana mesta. Matkustellun välillä riippuen miten paljon rahaa on tuhlattavasti. Seikkailut Ilveksien jääkiekko hallin uumenissa. Suku on hyvin liikunnallinen. Äiti jalkapallo maalivahtina. Isä jääkiekko pelaajan, mutta enemmäkseen on ollut valmenajana. Äidin isä shakki peluuri. Isänisä ja veljekset olivat jääkiekkoilioita. Isovanhemmat isät ovat kuolleet ennen hän nähtyään edes heitä. Isänäiti lensi pois toukokuussa 08. Yksi mummi enään elossa. Harrastanut uimahyppyä kuusi vuotta täytyi lopettaa, kun lähti asikkalaan opiskelemaan, sählyä ja ratsastusta. Ratsastus kolmisen vuotta aktiivisena nyt epäaktiivisena. Peruskoulun jälkeen meni opiskelemaa Uudessa koulussa alkanut harrastamaan ropettamista ja ampumista.

Muuta: Ennen omisti hamseti nimeltään Roosa. Kutsuttin kuitenkin Roosa poosaksi. Haluaisi käärmen tai suden lemmikiksi mökille. EI halua mökkiäänsä myytäisiin. Murmeli on minun lempi nimi. Ay on otettu nimestäni.

Netissä: Ay on yleisin milä liikun ja se on ensimmäinen nimeni. Hemm89 sielä missä tarvitaan hahmoille omat koti sivut. Miss tai Miss Darcy tuttavien foorumeissa.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Murmeli
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: //Off Game :: Esittele itsesi-
Siirry: