Ymmärrä porttien vaarallisuus niin selviät ongelmitta porttien toisella puolella.
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Zenon

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Zenon   Ma Maalis 23, 2009 6:57 pm

Nimi: Zenon
Asuinpaikka Asuu metsässä omassa pienessä mökissään.
Laji: Noh, jotain ihmisen tapaista
Klaani: -
Sukupuoli: Mies
Ikä: On elänyt 18 vuotta mutta oli siinä välissä kuolleena kymmenen vuotta
Siviilisääty Naimaton
Uskonto: Nekromantia
Ammatti: Noh tarinan pääpahis tietty


Kyvyt
Zenonilla on kyky herättää kuoleet henkiin ja saada nämä tanssimaan täysin pillinsä mukaan. Näillä tapetuilla on täysin samat kyvyt kuin silloin kun he olivat elossa mutta he ovat pakotettu tottelemaan Zenonin käskyjä.

Tunnari ((Tulee myöhemmin)
Luonne:
Zenon on erittäin pätevä lähes kaikessa mitä tekee ja hänellä on rautainen tahto. Tunne puolisesti hän ei ole kovin vahvoilla sillä ei tiedä aina miten pitäisi käyttäytyä vähemmän virallisissa paikoissa. Hän on kasvanut lähes tunteettomaksi.. Zenonia on turha yrittää mollatta sillä se ei häneen tehoa eikä hän suutu vaan sanoo : "Viha heikentää, ja heikkous on turhaa" Zenon haluaa aina tietää kaikkien tarkoitus perät ja tavoitteet ja jos niin kokee yrittää parhaansa mukaan auttaa heitä tavoitteissaan.. Zenon ei oikeastaan näyttä luonettaan vaan on aina hyvin muodollinen mikä joskus häiritsee ihmisiä. Zenon ei ole huumori miehiä ja suhtautuu hyvin karsaasti kaikkiin huumoristisempiin tyyppeihin ja viitti parhaitan hiljaisuudessa ja harjoittelemassa. Zenon ei ala luottamaan ihmisiin kovinkaan helposti mutta jos hän oikeasti luottaa johonkin hän on paras mahdollinen liittolainen. Hän osaa olla kohteliaskin niille josta pitää. Tyhmille ihmisille hän kuitenkin saattaa olla töykeä.

Häntä ei juuri ikinä pelota mikään kuten ninjaa ei pidäkkään, ei edes kuolema. . Zenon ei juuri aliarvio vastustajiaan vaan pitää kaikkia samanlaisina vastustajina eikä juuri pidättele missään . Hän ei pidä rahasta eikä alkolista.

Ulkonäkö:


Ignooratkaa otsasuojus...

Muuta: Ei muuta

Historia

Zenon syntyi melko köyhään perheeseen, jonka pääelinkeino oli hänen vanhemmpiensa palvelian työ , ja hänen isoisänsä manviljely . Hänen äitinsä ja isänsä olivat kumpikin palvelijoita, jotka kohtasivat loppunsa yllättäen eräällä tehtävällä. Zenon annettiin isänisänsä, vanhan ja viisaan Gatsuin hoiviin. Zenonin elämä koostui lähinnä harjoitteluista siitä asti kun tuo oppi kävelemään ja oli valmis taistelemaan . Hänen isoisänsä oli taitava maagi ja tämän takia Zennon harjoitelikin magiaa aika paljon oppien sen. Akatemiassa Zenon oli
hyvä oppilas, jolla oli tietty kaveriporukka. Voisi sanoa, että Zenon on yksi niistä ’suosituimmista’ pojista. Hänen ympärillään pyörii lisäksi paljon
tyttöjä, joitka olivat ihastuneita Zenoniin. Tosin kun Zenon osasi magiaa osa luokasta jotka olivat hyvin kateelisia pitivät häntä leuhkana, ja rupesivat puhumaan pahaa Zenonista. Tämän takia kerran Zenon joutui puukko tapelluun ja vahingossa tyyppi sörkäsi häntä puukolla kaulaan. Sitten hän kuoli ja vietteli siinä kymmenen vuotta arkussa.

Kymmenen vuotta myöhemmin hän avasi silmänsä uudelleen. Hänen isoisänsä oli viettänyt kymmenen vuootta nekromantian parissa ja kehitellyt siten eräänlaisen sauvan jolla saattoi herättää kuoleet henkiin. Ikävä kyllä se että hän herätti Zenonin henkiin oli viimeinen pisara hänen jo venytetylle elämälleen. Zennonin kanssa oli tosin tullut pieniä ongelmia sillä hänen luonteensa ja ulkonäkönsä oli vääristynyt täysin ja hän ei juuri välittänyt siitä että isopaappa kuoli vaan otti sauvan omaan käyttöönsä imien siitä kaiken voiman itseensä saaden kyvyn herättää kuolleet puolelleen. Sauvaa hän kantaa mukanaan ihan vaan näön vuoksi. Tosin hänen käytössään sauvasta muodostui sellainen että sillä saattoi herättää tyypit henkiin vain zombeina eli eräänlaisina nukkeina. Hänen tavoitteekseen muodostui saada haltuunsa mahdollisimman paljon aluetta hänelle ja vain hänelle itselleen joten hän alkoi vähittelen rakentaa omaa zombi armeijaansa.

Tavarat

Sauva
Erikoisen näköinen mutta nykyisin täysin tavallinen sauva. Ennen siinä oli voimaa herättää kuolleet henkiin eräänlaisina zombeina mutta Zenon imi sen itseensä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Jillie
Pikkuapuri
Pikkuapuri
avatar

Viestien lukumäärä : 487
Location : ???
Registration date : 19.12.2007

ViestiAihe: Vs: Zenon   Ma Maalis 23, 2009 9:40 pm

Asiahan on tällä selvä.. hyväksytty ! *leimasimesta väriaine loppu, joten kirjustaa tussilla hyväksytty*

_________________
"Meistä kaikista tulee varjoja aikanaan"


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://deathflower.forumotion.com
 
Zenon
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmot :: Hahmohakemus-
Siirry: