Ymmärrä porttien vaarallisuus niin selviät ongelmitta porttien toisella puolella.
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Kenen heijastus tuo on, joka on veden pinnassa?

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Kenen heijastus tuo on, joka on veden pinnassa?   Ke Marras 12, 2008 8:54 pm

[[Vapaa pääsy]]

Syrena & Alexia

Sade oli lakannut aivan pari minuuttia sitten ja joka puolella oleva ruoho oli märkää. Nälkäiset sammakot kurnuttivat ja loikkivat ulos piiloistaan. Ruoho lätisi sammakkojen räpylöiden alla kun ne kömpivät kohti lampea, jonka pinnassa alkoi näkyä pieniä vesi pyörteitä, jotka suurenivat suurenemistaan, kunnes ne olivat niin laajat, että kävivät jo lammen rajoilla. Pyörteen keskeltä nousi mustahiuksinen nainen, jonka tummia hiuksia pitkin valui vettä. Nainen astui rannalle, aivan kuin pyörteet olisivat olleet portaikot.

Syrena oli ollut vedessä sateen ajan, antanut staeen vahvistaa häntä. Nainen seisoi hetken paikoillaan kuivaten hiuksiaan imemällä niistä ylimääräisen kosteuden ja laskien sen lampeen, jonka pinta oli nyt täysin tyyni. Pian lampea ympäröimästä metsästä kuului askelia ja Syrenan edestä astui esiin häntä ruumiillisesti nuorempi tyttö, Alexia, Syrenan suojatti.
Naiset halasivat toisiaan ja antoivat huultensa koskettaa toisen huulia.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kenen heijastus tuo on, joka on veden pinnassa?
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Lampi-
Siirry: