Ymmärrä porttien vaarallisuus niin selviät ongelmitta porttien toisella puolella.
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Puiden välistä voit keväisessä metsässä nähdä...jääkarhun

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Puiden välistä voit keväisessä metsässä nähdä...jääkarhun   Ma Syys 01, 2008 3:26 pm

Claw tepasteli lemmikkinsä kanssa keväisessä metsässä etsimässä marjoja joita he voisivat syödä. Claw oltiin nimittäin potkittu pihalle hänen edellisestä työpaikasta joten rahat olivat aika kortilla. Marjoja löytyi kuitenkin aika vähän ja ne vähätkin mitä löydettiin Grin söi ennen kuin Claw oli edes ehtinyt haistaa ne. Vähän ajan päästä he kuitenkin päätyivät pienen puron varrelle jossa virtasi kristallinkirkasta vettä. Varmaan suoraan vuorilta. Grin joi purosta vettä suurin kulauksin kun Claw täytteli juomapulloja. Kun Claw oli täyttänyt juomapullonsa hän jäi iskumaan puun kannon viereen. Grin katsoi selkäpäin olevaan ystävänsä ja näki heti tilaisuutensa. Hän otti aimo annoksen vettä käpäliinsä ja roiskautti sen Clawia päin. Tuostapas Claw tuohtui. Hän otti sienen maasta ja hetti tämän lemmikkinsä pääkoppaan. Grin kyllästyi ja hyökkäsi leikkimielin susihaffli nuorukaisen kimppuun. Mutainen paini kesti parikymmentä minuuttia kun he molemmat olivat niin väsyneitäö että tyytyivät tasaan. He palasivat tämän jälkeen taas siis marjastamisen pariin.

//Kohtis tänne ei muita//
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Puiden välistä voit keväisessä metsässä nähdä...jääkarhun   Ma Syys 01, 2008 3:39 pm

Murdier tallusti metsässä pieni räsyinen kori kädessään, oikeastaan vain siksi että tykkäsi kävelystä puiden siimeksessä, mutta myös siksi että hänellä oli ruoka lopussa ja hän oli etsimässä ruokaa. Sieniä, marjoja ynnä muita syötäväksi kelpaavia metsän antimia. Siinä kävellessään hän kuuli metsän siimeksestä kovaa meteliä. Karhun murinaa ja kiljahduksia, hän juosi katsomaan mitä oli tapahtumassa. Hän saapui pienen puron varrelle, jossa hän näki miehen (tai ainakin se oli puoliksi ihminen ja puoliksi susi), ja jääkarhun tappelevan keskenään. Hän oli jo vetämässä miekkaansa esiin, ja menossa miehen, tai suden avuksi tietysti olettean että karhu oi käynyt hänen kimppuunsa ja yrittäen tappaa tätä. Juuri kun hän oli syöksähtämässsä esiin, hän kuuli miehen sanovan, jääkarhulle: " Okei, eiköhän tämä riitä, Grin." ja karhu nousi, ja Murdier laittoi miekan takaisin selkäänsä. Hän ihmetteli hetken, kuka ihme pitää jääkarhua lemmikkinä ja lähti sitten kävelemään pois päin, kuullen vielä kuitenkin miten tämä hyypiö sanoi että he lähtisivät taas etsimään marjoja.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Puiden välistä voit keväisessä metsässä nähdä...jääkarhun   Ma Syys 01, 2008 3:55 pm

Tarkalla hajuaistillaan Grin haisti että joku oli lähistöllä. Hän vinkkasi siitä Clawille ja he lähtivät heti kävelemään jääkarhun osoittamaan suuntaan. Hiljaisesti mutta nopeasti he kävelivät hajun suuntaan ja näkivät suurikokoisen miehen kävelemässä yksin marjakori kädessä. Claw vinkkasi lemmikilleen että tämän tulee jäädä siihen odottamaan nopean pakotien varmistamiseksi sillä aikaa kun Claw kähveltää mustikkasadon.
hmm... hei kannattaa varmaan odottaa ja antaa pitkän miehen marjastaa ja sitten vasta kähveltää sato...hah kuinka viksu olenkaan
He päättivät siis odottaa ja seurata marjastajaa piilosta. Se ei tosin olisi helppoa hevosen kokoiselle lumivalkoiselle jääkarhulle piiloutua keväiseen metsään. Claw päätti ratkaista ongelman kuitenkin antamalla lemmikilleen pienen mutakylvyn. Nopeasti hän heitti ison lähän mutaa jo valmiiksi vähän likaisen lemmikkinsä niskaan. No tämän jälkeen hänen eläimelliselle suden nopeudelle oli tosiaankin käyttöä kun Grin ei oikein riemastunut tuosta kylvystä.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Puiden välistä voit keväisessä metsässä nähdä...jääkarhun   Ma Syys 01, 2008 4:31 pm

Murdier kuljeskeli eteenpäin, aina satunnaisia marjapuskia keräillen. Hän oli jo jonkun matkaa huomannut että se sama hiippari hiiparoi hiippailemalla aivan hiipien hänen perässään, muka huomaamattomasti se suurehko nalle mukanaan. Murdier ei jaksanut välittää tästä oudosta kaverista vaan jatkoi matkaansa aivan muina miehinä eteenpäin. Hän odotti että jos tämä hiippari tekisi jotain vielä epäilyttävämpää hän löisi ensin ja kysyisi vasta sitten.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Puiden välistä voit keväisessä metsässä nähdä...jääkarhun   Ma Syys 01, 2008 4:39 pm

Claw huomasi että marjastajan koppa oli lähes täysi ja päätti lähteä liikkeelle. Hän liikkui hiljalleen kohti marjastajaa hyvin hyökkäyksiin varautuneena kun toisella puolella huomaamattomasti jääkarhu liikkui kohti metriheikkiä. Jääkarhu karjaisi eläimellisesti marjamiehelle kun Claw hyppäsi marjoja kohti eläimellisellä nopeudella.
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Puiden välistä voit keväisessä metsässä nähdä...jääkarhun   Ma Syys 01, 2008 5:01 pm

Murdier huomasi kuinka hiipivä hiippari rupesi etenemään muka taas huomaamattoman hiljaa, hänen vasemmalta puolelta ja nalle oikealta. Kun karhu murahti suuresti, hän hieman säpsähti ja odotti karhun tekevän jotain, mutta se vain murisi ilkeästi. Hän havahtui siihen kun hänen kädessään oleva marjakori yritti lähteä hänen kädestään, tämän oudon hiipparin vetämänä. Hän yritti vetää takaisin, ja onnistuikin siinä, heittäen marjakorin "suden päälle" Huomatessaan suurimman osan marjoista olevan tämän suden päällä, Murdier veti miekkansa esiin tupesta ja lähti juoksemaan eteenpäin aikeenaan lyödä hiipparia samalla sanoen hieman voimakkaammalla äänellä:" MINUN MARJAT!!"
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Puiden välistä voit keväisessä metsässä nähdä...jääkarhun   Ma Syys 01, 2008 5:21 pm

Claw ei uskonut metriheikin reaktion olevan ihan tuollainen. "Voi persshhh..." susihaffli päästi eläimellisen puolensa valloille ja lähti nelivedolla rämpimään hullua miekkamiestä karkuun. Hän hyppäsi jääkarhun selkään ja otti vähän etäisyyttä. "Me molemmat haluamme mustikat... no miten on?"
noo... muylla on jääkarhu ja oon nopeempi kun se... kyl se mulle hävii...
Odottamatta vastausta Claw lähti välittömään vastahyökkäykseen karhunsa selässä. Grin rymisti kohti miekkamiestä kun Claw hyppäsi keräämään mustikat
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Puiden välistä voit keväisessä metsässä nähdä...jääkarhun   Ma Syys 01, 2008 6:36 pm

Murdier katsoi kuinka nalle juoksi häntä kohti, ja juuri kun se oli koskettamassa Murdier hyppäsi karhun selkään ja siitä kautta sen toiselle puolelle. Hän juoksi mustikoita poimivan tyypin luo, ja sanoi:" jätätkös ne rauhaan. Mene keräämään omas." heti kohta tämän sanottuaan hän tunsi kuinka maa tömisi ja karhu juoksi häntä päin, löimäisten tassullaa Murdierin käteen pahasti vuotavan haavan, hän karjaisi tuskasta, ja otti tervellä kädellään suhteellisen ison kiven maasta, heitta karhua päin ja juoksi pienen matkan päähän. Siellä sijaitsi pieni monttu jossa hän kaivoi esiin tarvikkeensa, muutamia metsän yrttejä, pienen kulhon ja kivestä valmistetun pienen tikun, ja asetti yrtit kulhoon ja lisäsi pienestä pullosta vettä. Hän murskasi yrtit kunnolla ja valutti limen haavalleen. Hän otti vielä liuskan, joka oli suurensta lehdestä punottu ja kietoi sen haavalleen. Hän jäi siihen istumaan hetkeksi aikaa ja lähti pian takaisin sinne missä jääkarhu oli häntä lyönyt.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sponsored content
ViestiAihe: Vs: Puiden välistä voit keväisessä metsässä nähdä...jääkarhun   

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Puiden välistä voit keväisessä metsässä nähdä...jääkarhun
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: //On game :: Metsä-
Siirry: