Ymmärrä porttien vaarallisuus niin selviät ongelmitta porttien toisella puolella.
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Joshi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Jillie
Pikkuapuri
Pikkuapuri
avatar

Viestien lukumäärä : 487
Location : ???
Registration date : 19.12.2007

ViestiAihe: Joshi   La Elo 23, 2008 10:15 am

Nimi: Joshi Marugo
Lempinimi: Hi (Suomeksi tuli)
Ikä: 12 (Vaikuttaa vanhemmalta ja on vanhempi)
Sukupuoli: poika
Siviilisääty: Sinkku
Rotu: 45% Haltia 55% Pheonix

Asema: Karkuri
Ammatti: Parantaja,salamurhaaja,maagi

Luonne
Joshi voi vaikuttaa herkältä ja säikyltä, mutta se on vain pojan rooli, jota hän vetää, sillä hän ei aio paljastaa oikeaa olemustaan, ellei ole pakko. Hän on todellisuudessa paljon vaarallisempi mitä on. Jotkut sen tietävä. Poika on kuitenkin joutunut kärsimään paljon, joten hän on vaipunut pieneen horrokseen sisäisesti, joten herkkä puoli hallitsee.

Joshi on yleisesti hyvin varovainen ja heikko. Hän ei ole kovin taisteluntahtoinen, sillä hän ei pysty tappamaan ketään herkkyytensä takia. Hän säikkyy ja on hyvin varovainen, jonka takia hän ei ole varma mitä tekee aina. Joshi kuitenkin on pirteä ja piruileva välillä, mutta yleensä ei. Hän ei puhu paljon tuon osan hallitessa.

Joshin horroksessa oleva puoli on vaarallinen ja taitava tappaja. Joshi ei kuitenkaan itse sitä voi herättää, vaan hän yleensä tiedostamatta suuremmassa taistelussa saa sen hereille.

Joshin vaarallinen puoli ei tunne sääliä ketään kohtaan, eikä myöskään kuuntele ketään. Tuon puolen herätessä lopullisesti Joshin täytyy päättää puolensa millä on, niin hän kuuntelee. Hän on täydellinan tappaja juuri silloin. Hän ei puhu paljoa, mutta hän on myös hyvin kylmän synkkä.

Toisaalta vaarallinen persoona muokkaantuu paljon, koska siitä tulee hallitseva persoona. Tuolloin Joshi puhuu paljon enemmän, mutta ei ole kovinkaan seurallinen. Hän keskustelee silloin kun haluaa ja menee milloin menee, eikä piittaa tilanteen vakavuuksista. Hän ei kuuntele paljoakaan toisien viisaita sanoja.

Joshilla on myös hyvin pervo ja pirullinen puoli, sillä hänen mielensä on jakautunut kolmeen persoonaan. Pervo puoli on yleensä hyvin pirteä ja pirullinen ja täydellinen vastakohta hänen muille persoonilleen.

Ulkonäkö
Joshi näyttää ulkonäöltään perus haltialta, mutta hänen selässään on kaksi pystyarpea, joka kertoo että hänellä on siivet. Lisäksi pojan hiuksissa on sulkia ja hänen kyntensä ovat paljon vahvemmat, kuin tavallisella haltialla. Hänen ihonsa on hyvin kermamaisen vaalea. Hän on rakenteeltaan kestävä, mutta kuitenkin haltiamaisen siro. Hänellä on pituutta 170cm ja hän painaa 47kg. Hän on ketterä liikkeinen ja notkea, jolloin hän voi olla myös vaarallinen vastustaja jos suostuu taistelemaan kunnolla.

Joshin kasvot ovat kolmiomaiset ja korvat suipot. Hänen korvissaan on myös kaksi kultaista korvakorua. Hänen silmänsä ovat kullan keltaiset, mutta muuttavat värinsä punaisiksi, kun hänen vaarallinen puoli hallitsee. Silmät ovat vaalean vihreät kun pervo puoli hallitsee. Joshin hiukset ovat vihreät, mutta niissä on otsahiuksissa yksi kullan värinen raita.

Kun punaiset silmät hallitsevat hän pitää punertavan valkeita sulkasiipiä näkyvillä ja hän käyttää kynsiään tappamiseen. Hänen hiuksensa ovat verenpunaiset, mutta niissä on mustia sulkia. Hänen käsissään on silloin myös tavallista enemmän sulkia. Hän on silloin myös tavallista nopeampi ja ketterämpi.

Joshin pukeutuminen on yleensä vaihtelevaa.

Menneisyys
Joshi syntyi Marugon suvun neljäntenä poikana. Perheessä ei siis vieläkään ollut tyttö lapsia, joten Joshista ruvettiin tekemään parantajaa jo kolmevuotiaasta asti.
Joku meni kuitenkin vikaan, sillä kun Joshi täytti seitsemän pojan silmät muuttuivat aina välillä kultaisista punaisiksi, jolloin hän tappoi äitinsä, mutta Jarony sai pojan kuriin ennen kuin vahingoittui tappavasti. Joshi palasi järkiinsä ja paransi isänsä pyydellen anteeksi. Hän ei kuitenkaan pystynyt pelastamaan äitiään, joten poika jäi isänsä kasvatukseen.
Jarony huolehti että poika oppisi käyttämään magiaa ja parantavia voimia. Hän antoi Joshille hänellä vieläkin olevat shakkinappulat, joihin oli lukittu magiaa, mutta poika oppi myös muuta magiaa kaiken shakkinappuloiden ohella, mutta hän käytti sitä magiaa vain demonisen puolen hallitessa.
Joshin ollessa kymmenen, hänen veljensä Jovy tuli hakemaan hänet, vaikka Jarony yritti estää, sillä tuo pelkäsi, että Jovy pilaisi pojan.
Jovy teki Joshista herkän ja säikyn olennon. Jovy hakkasi ja kidutti Joshia saaden tuon alistumaan hänen tahtoonsa milloin vain. Joshista tuli hiljainen ja herkkä kaikissa asioissa. Hän ei halunnut puhua. Hän paransi Jovyä tuon haavoittuessa, eikä kiinni jäädessään puhunut mitään kenellekkään.
Hän kuitenkin liittyi myöhemmin orpokotiin päätyessään velipuolensa kiltaan, mutta seikkaili enemmän parantamassa, eikä suostunut tekemään tehtäviä. Hän ei totellut Janjirea ollenkaan, mutta hän kuitenkin pysyi killassa. Joshia kutsuttiin kilta karkuriksi, mutta siitä ei tiedetä.

Aseet: Hänellä aseena maagiset shakkinappulat ja kaksi sapelia, sekä kynnet. Hän käyttää myös magiaa.
Magiasta: Hän hallitsee tulen magian, jota käyttää hyvin harvoin.
Shakkinappulat: Joshi käyttää Shakkinappuloiden magiaa yleisesti. Valkoiset shakkinappulat palauttavat energian ja liittyvät muutenkin parantamiseen ja mustat nappulat hallitsevat vahingoittavan magian ja suojaavan magian. Mustissa shakkinappuloissa hänellä on myös illuusio magia.

Muuta: ?

Perhe:
Äiti:Rina Marugo (Kuollut
Isä: Jarony Marugo (lajilta pheonix ihminen)
Veljet: Jiroi ja Jovy (Jovy kuollut)
Velipuoli: Janjire (Janjirella ja Joshilla eri vanhemmat, sillä Janjiren kummatkin vahemmat kuolleet)

_________________
"Meistä kaikista tulee varjoja aikanaan"


Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot http://deathflower.forumotion.com
 
Joshi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmot :: Miehet-
Siirry: