Ymmärrä porttien vaarallisuus niin selviät ongelmitta porttien toisella puolella.
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  KäyttäjälistaKäyttäjälista  KäyttäjäryhmätKäyttäjäryhmät  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Tim Hasan

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Murmeli

avatar

Viestien lukumäärä : 245
Location : Tampere
Registration date : 28.07.2008

ViestiAihe: Tim Hasan   Pe Elo 08, 2008 9:26 pm

Nimi: Tim Hasan
Ikä: 19 ihmisenä, mutta tarkaa ikää ei tiedetä, kuinka kaun ollut elävien mailmassa
Spk: Poika/Mies
Laji: Kummitus


Luonne: Hän oli hyvin iloinen ja reipas poika, kunnes hänet myytiin orjaksi. Myös hän oli hyvin mustasukkainen nuorimmille sisaruksilleen. Kymmenen vanhinta oli joutunut orjaksi lopuille viisi lasta saivat elää vanhempien luona, jota Timiä ärsytti todella paljon. Reipas ja ahkera hän oli kuolemaan asti. Ystävällinen hän yrittää ja auttavainen kummituksena on edelleen. Enemmäkseen hän auta vanhuksia ruoka kasien kantamisessa. Vanhukset aina ihmettelevät missä oikein mies, vaikka ruokakassit lentelevät ilmassa. Lapsia ja muita nuoria auttaa. Hiljainen ja varovainen alkuunsa, mutta kun saa hyvän tunteen hän voisi alkaa puhua menneisyydestään, vaikka se järkyttäisi todella paljon muita henkilöitä. Hän myöntääkin, että elämänsä oli päin helvettiä. Ainoastaan ensi hapen otto oli ihaninta.

Ulkonäkö: Ulkonäkönsä perustuu miten hänet poltettiin roviolla. Oikea naamansa on palanut missä sen päällä on rautainen naamio ihoonsa pistetty. Paitaa hänellä ei ole ja sen sijaan hänen ruoskan jäljet selässä näkyvät. Jaloillaan rikkinäiset housut. Hiukset olivat ennen polttamista ruskeat ja silmät oliivin vihreät. Kun hänet on poltettu ja on kummitus. Hänen ihonsa ja asunsa ovat hopeanvalkoinen. Hopeanvalkoisena hänet muut voivat nähdä. Näkymättömänä häntä ei näy, vaikka avainsisuunsa. Kasvojen piirteet ovat ystävälisä, mutta surullisia.

Menneisyys: Syntynyt ihmisvaani perheeseen missä oli kymmenen lasta. Perhe oli valtava, joka tarvitse todella paljon ruokaa. Perhe oli köyhä ja sen takia he möivät hiljalleen vanhempia lapsia orjaksi rikkaille perheille. Timin elämä ei ollut nautinnollista mitä lapsi voisi kuvitella. Aikojen saatuoksissa vanhemmat möivät Timin orjaksi, koska Timin jälkeen syntyi viisi lasta. Muut viisi lasta saivat jäädä perheeseen ja kasvamaan. Pienestä asti Tim oli rehkinyt ruokansa eteen. Orjaksi joutuneena kiltisti hän oli tehnyt asiansa, että saisi ruokaa. Parisen vuotta, kun hän täytti 19 v. alkoi tapahtua kummia asioita. Myöhemmin nuorta ja kohteliasta poikaa kutsuttiin rosvoksi. Monesti se yritteli sanoa, ettei ole varastanut esineitä isännältään, joka varasti oli isännän oma poika. Isäntä ei uskonut vaan Tim sai uudemman kerran valehtelusta hänelle ruoskalla selkäänsä. Toiseksi tikiksi poltti oikean naaman pojalta. Kipeällä naamalla hän rehti kuitenkin. Kaupungilla hänelle nauratti todella paljon. Muutenkaan hänellä ei ollut paljon ystäviä. Isäntä suuttui viimeisen kerran, kun häneltä oli varastettu kallis arvoinen malja ja viisi miljoonaa kulta kolikoita. Tim sai siitä syyt niskoilleen. Oli turhaa hänen sanoa vastaan. Joku oli saanut hänelle syyt niskoilleen. Tim joutui oikeuteen. Oikeus ei päättynyt hyvin. Muutenkaan hänellä ei ollut todisteita ja olihan köyhästä vaani perheestä ostettu. Rangaistus oli kuolema. Se otti koville, jo seuraava päivä hänet poltettaisiin roviolla.
Päivä koitti nopeasti Tim asteli itkien, mutta kiltisti hän asteli puun viereen mistä hänet laitettiin palamaan. Sinä päivänä Tim ei nähnyt hänen vanhempiaan, mutta väen joukosta hän erotti vanhempia sisaruksiaan, jotka olivat käpertyneet yhdeksi nipuksi itkien. Katse kohdistui taivaaseen, jossa aurinko paistoi täydeltä. Auringon säteet loistivat kauniisti hänen metallisessa kasvon puolikkaassa ja varjostivat tuskaisen kasvonsa. Hän sai sanoa viimeisiä lauseitaan ennen tulen asentamista. Tim sanoi itkeväisellä äänellä, mutta hyvin rohkaistuneena: ” Vanhempien sisaruksille minä tulen olemaan suojelus enkeli. Isäntääni käskyjä olen totellut kunnioittavasti. Kuitenkin minä kuolen syyttömänä ja isännän käskystä. ” Sanottuaan tuli asetettiin kuivien oksien alle. Tuli valtasi nopeasti Timin sisuksiinsa. Tuskissaan Tim huuteli. Sisarukset alkoi paljon enemmän itkeä. Kahdessa tunnissa rovio sammui.
Liekit koskiessaan tunne oli hirveä, mutta häkä nopeasti vei nuoren pojan tajuttomaksi. Hetken päästä Tim huomasi, että hän ei ollut enää ruumiissaan. Aluksi hän luuli pääsevänsä taivaaseen, mutta hän oli maan pinnalla edelleen. Monta vuotta oli aikaa kului. Nuori mies oli typistynyt, kun ei voinut oikein jutella kenenkään kanssa.
Muuta: Osaa aikojen saatossa oppinut koskettamaan elävään esineeseen. Muuttuu näkymättömäksi ja astelee seinien lävitse. Basso äänien laulaessaan.
Timer tarkoittaa rautaa. Hänen ei tarvitse syödä elätäkseen. Ennen kuolemaa hän oli ihmislapsi.

Lajista: Nimitystä on monia Kummitus, aave tai sielu, joka on jäänyt maantaksalle. He ovat kuolleita. ainoastaan lähtevät siitä maailmasta, kun he saavat asiansa valmiiksi taivaaseen tai helvettiin. He pystyvät mennä mistä vain lävitse, muuttaa itsensä kokonaan näkymättömäksi. Koskettaminen tarvitsee aikaa ja silloin olet enemmän huolestunut, miksi et ole päässyt pois tästä väliköstä. Suurimmaksi osaksi he ovat murheellisia, kuin iloisia. Harvat ovat eläneet tuhansia vuosia. He voivat kuolla, kuin elävä otus myös, mutta sitä keinoa kukaan ei tiedä. Myös se, että kun hän koskettaa jotain niin on mahdollista tappaa aaveen, mutta pitää tietää mikä henkilö oli lajiltaan ennen aaveksi muuttuessaan.
Takaisin alkuun Siirry alas
Näytä käyttäjän tiedot
 
Tim Hasan
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: Hahmot :: Miehet-
Siirry: